Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SARGADE SJÄLAR

Under huden

burna bördor

det sagda

det osagda

det gjorda

det ogjorda

det vackra

det fula

det som blev

inte blev

likväl tack

till livet

kärlek given

utav dig

utav mig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-06-07 18:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om den försonliga tonen i dikten.
2022-06-10

  Kajan VIP
Finner en lite kantstött kärlek i texten, och det är väl den som är stor; att acceptera våra brister, likväl som förtjänster.
2022-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens helande kraft.
2022-06-08

  Öknens Ros VIP
Allt det livet rymmer och lite till, kärlek ger det styrka.
2022-06-08

  Lehva VIP
En fantastisk text om allt som är viktigt. Om att våga bära sina bördor och ändå se det vackra som blev.
2022-06-08

  Niliboy
Ja vi äro sargade, men i all blöta sipprar hoppet fram, åtminstone ibland!
2022-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP