Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gift er inte! Skilj er snarast! Statlig kontroll är inte supersexigt...


Du är mitt inkräktande pulsslag

 

 

 

Du är mitt pulsslag;

rykande, brännande, grå;

en krigisk dimma

som trampminor likt guldägg

vilka barn fyller sina drömmar med.

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-08 02:45



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Kärlek i handbojor är äktenskapets kedjefångar.
2022-06-08

    Lena Staaf VIP
Dånande laddade ord! Den förtärande relationen. Vad nu den har med statlig kontroll att göra.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP