Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om … så?


Om det inte kommit in så mycket vapen

så hade inte …
och då hade inte det behövt bli någon …
och då hade det inte behövt bli något …
och då hade det inte …
och då hade det varit lättare att …
men å andra sidan blev det ju en fråga om frågor …
gällande vapen hit och dit …
så vem vet vad som borde göras …
eller borde ha gjorts …

för vi vill ju få en större säkerhet …
mot alla vapen …




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-08 20:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vi sa, då på den tiden när man fick ta båten över, sa vi: bygg inte bron!!!! Det kommer att komma en massa vapen och narkotika med alla bilar som kör från Europa och...Dom byggde bron för att det var ju moderna tider - och kul med en bro.
2022-06-11

  TrollTörnTrappan VIP
Lösa funderingar kring den skarpladdade nutiden?!

Knivskarpt fångar du det mest luddiga politik-prat...

"vi vill ju få en större säkerhet" känns hursomhelst sant i sig - mot alla "om"?
2022-06-10

    Lena Söderkvist VIP
Här skulle det gå att fylla i både det ena och det andra. Ett bra sätt att skapa funderingar.
2022-06-08

  Irene Backström
Om alla bara diskuterat
Vasaloppet och dess bekymmer
hade ju dagsläget varit
en helt annan sak
de enda bekymret blev ju
Gustav Vasa
men han är ju död sedan länge...

2022-06-08

  lodjuret/seglare VIP
Jo, men att ha ett offentligt privat skjutfält, det är ju en offentlig hemlighet... Ungefär som de folkvaldas privata affärer som uppfattas som oetisk. Men att regler som de själva har att foga över offentligt, är ju en privat affär som inte precis är off egentliig.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP