Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stenar havet och jag

En fiskebåt i havet, den verkar långt borta, men precis under näsan på mig.
Däremellan satte stenar och jag förberedde mig för att bada på stranden.
Fiskaren har en anledning till honom, stenarna finns alltid där och de har ingenstans att ta vägen, jag är där för ett tillfälle.
Vi är alla i samma ram samtidigt, men av olika anledningar.
Fiskebåten kommer att lämna lite senare och lämna fotoramen.
Jag kommer att stanna där ett tag med stenarna och jag kommer att försvinna in i dimman.
Stenarna kommer alltid att finnas där.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-06-12 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP