Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


ögonblick

din nacke
en krök av smärta
en bro mellan tanke
och hjärta
det vackraste jag vet




Övriga genrer av Amirella
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-08-04 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella