Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Molnmagi


De av regn tyngda
och andra lättare än så
Som över himlen far
i ständig förändring
och formfulländning

De tycks bära på
ett stort mått magi

De moln som ständigt
formar och omformar
sig själva och vår fantasi




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-15 09:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Molnen som ständigt triggat vår fantasi, redan från det att vi var så små att vi inte ens visste att de hette moln.
2022-06-15

  Kungskobran VIP
Man kan skåda alla slags figurer i molnen men det gäller att vara snabb med kameran.
Till vänster nertill i ditt foto ser jag gapande käftar
2022-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP