Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar morgon

Känsla av tro
Mod att vara stark
Vilja ge allt
Gå på en strand
Glimrande sand
Guldfärgad kant
Njuta att se
Förstå och att le
Gåvor av Gud
Godhet runtom
Skönhet i en sång




Fri vers av Vingeling
Läst 722 gånger
Publicerad 2006-08-04 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingeling