Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan någon älska?

Hur kan någon älska
en person som de aldrig mött?
Hur kan någon älska
en person som alltid är trött?
Hur kan någon älska
en person som inte älskar sig?
Hur kan någon älska
en person som mig?

Hur kan någon hålla mig kär
när jag inte vet vem jag är?
Var ska jag börja någonstans?
när jag söker den plats i livet
- som aldrig fanns...




Fri vers av Vingeling
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-08-04 19:16



Bookmark and Share


  Agnes
Oj så mycket svårmod och vilsenhet. Dina ord går rakt igenom skärmen. Hoppas att sajten får en läkande kraft på diktjaget och att hon/han kan skriva av sig sin sorg och längtan.

Kul att få läsa en "dagsfärsk" nykomling". Varmt välkommen!!!

Hälsningar Agnes
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Vingeling