Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma land

Jag bor
i samma land
som havet
Här finns
inga gränser,
bara vågor
böljande
dag som natt
Ingen tid,
bara ljus
från måne
och sol,
flödande
av tröst,
bara tystnad
ur varje liv
som strävar
så lugnt
i sin egen takt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-06-16 18:53



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Så vacker beskrivning om det land vi alla borde bo i.
2022-06-24

  Kungskobran VIP
Så fint om havets helande själ
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta