Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle bygga mig en armé av brödrostar

Jag skulle bygga mig en armé av brödrostar
sagt och gjort
men det blev bara danska smörgåsgrillar
och den vedervärdige typen
Fiasko da Gama
hånlog sadistiskt bakom min rygg
men det är smällar man får ta
tänkte inte på det




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-17 16:52



Bookmark and Share


    B.A.S VIP
Gammal klassiker (i vissa kretsar)
2022-06-18

  Koloristen
"En slemmig torsk i en brödrost" (KSMB)
2022-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP