Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i juli


Jag har hört
att du fick slut på kärlek
jag har hört
dina steg i trappen

Jag har hört vinterns vindar vina
lika kallt som det farväl du aldrig tog

Kom tillbaks
min tro mitt hopp, min kärlek
kom tillbaks
när du har fått nog

Kom tillbaks
en dag i juli
kom tillbaks
nu när sommarn står i blom

Har du hört
att Ludde nyss fyllt tretton
har du sett
alla bilder som jag tog

Har du hört
att skolan snart ska stänga
har du hört
att husses farfar dog

Kom tillbaks
min tro mitt hopp, min kärlek
kom tillbaks
när du har fått nog

Kom tillbaks
en dag i juli
kom tillbaks
nu när sommarn står i blom

Det fanns ord
jag aldrig kunde säga
det fanns tid
en evighet av tid

Det var nått
som alltid skulle göras
men det fanns tid
en evighet av tid

Kom tillbaks
från andra sidan viken
du kan ta samma färja som du tog

Kom tillbaks
en dag i juli
Kom tillbaks
Nu när sommarn står i blom










Fri vers av sågverksdöden
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-21 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sågverksdöden