Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte allting bara bli som vanligt?

 

Som på 60- 70- och 80-talen.
När folk var riktiga människor.
Avspända, vakna och äkta.
Det fanns problem då också
men livet var absolut på riktigt.
Jag känner inte igen mig i nutiden,
jag hör inte riktigt hemma nånstans.
Kan inte allt bara bli som vanligt?
Som på 60- 70- och 80-talen
när folk var riktiga människor
som gick att ha en dialog med
och som man kunde begripa sig på
och det var mer sprutt i allting.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-06-24 23:27



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja folk har blivit mer egoistiska och konsumtionsinriktade. Men det finns de som tar avstånd från detta och lever på annat sätt.Det tycker jag känns bra.
2022-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP