Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småstad potatismos

Radhuslängan
berättar en berättelse
om skratt och fest
om grillmiddagar på bakgården
om skugga och sol

om igenrostade källarfönster
om nyrenoverade fasader
om släktträffar, om ensamma morsor
när sonen är på fotboll

om en trasig människa som halsar tio Brandy Catedrático
och spyr ner en hel köksvägg

om ett nyförälskat par som kittlar varandra i soffan
om en frånskild präst som ber Gud om ursäkt
om en tant på tredje våningen som gillar att duscha iskallt

Jocke har brinnande olivolja på spisen
och säger att han inte vill leva

det är mycket nu
kan du ta ut soporna
Eva




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-26 20:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar också. En hel liten berättelse om existenser. Och existensen. Nästan så man vill veta-hur gick det?
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP