Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hymn till det eviga och ett fuck-off till alla trendputtar

Lärkans milda sång
i friden talar genom viden

Våren är på gång
och ängars skiftning stannar tiden

Vilsna vindar leker vilda
blomsterkrig i en duett

och på marken, därinunder
trippar sädesärlan lätt

Livets rörelse i gräset
är en vardagsvandringsflykt
på vilken ärlan och duetten
viskar lyriskt, mjukt och skyggt:

Människa – primat i bur
släng din Samsung i en myr
ja det är en jävla tur
att du trendsamhället flyr.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-23 09:16



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
gillar
fem mycket vackra stycken och ett sjätte
som låter rubriken göra skäl för sitt namn, snyggt
2024-03-24

  Respons VIP
Starka kontraster!
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP