Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anglosvärm

får heter get på engelska

gå får heter go get

om du får get

så glömmer du alla andra presenter

IT

go get it

get them:

alla skojfriska

skojiga och friska tangenter.




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-21 13:36



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Får get gift blir det inte bra...
Rolig!
2024-02-24

  Koppartråd
Denna fick mig att fnittra till. Helt i min smak, älskar hur du leker med orden!
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP