Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två dinos som tar lift

en vintersnyfthistoria
två droppar som lämnar istappen
och försvinner

en skördeepidemi
rötter som rycks
och förtärs
i munnar

en sandstormsperiod
där fukten höljs i
krispig stendimma

ord av jord
i ordens timma
över deras eviga mord

där

en solskenshistoria
två trasiga själar
som träffas på en
arbetsmarknadsåtgärd
och försvinner iväg med varandra

bort ur nutiden

tass i tass
en enda tuss

förgångna ord som sades

sades som Tacitus




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-04 21:05



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Bravo!
2024-04-11

  Respons VIP
En härlig fantasi och ordglädje!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP