Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mängd

nu är ögonmåttet rågat

synen ser ett fält till vetemalt

det ger en överblick och klagar

men när ögat inte vågat

når det

endast känslan av att veta allt




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-03-07 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP