Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvinnors rätt i livet och deras födda barn måste få ge mamman rätten att skydda sina barn mot en hotfull omgivning utan att den får rätt att kränka, hota och förstöra barnens fridfullhet och oskyldig känsla i livet.


Polis Planet

Så viktigt att när en kvinna blivit misshandlad
psykiskt och hennes barn också nu är skadade
betyder inte att kvinnan ska fråntas rätten sen.

Varför skulle det,
har hon blivit en fara för sin omgivning
eller vill omgivningen passa på att göra
ett arbete för att hjälpa alla utom henne
ja visst ja, hjälpen blir psykvård och att
slippa betala förskolan när mannen och
mormors mor får vårdnaden om barnen
och javisst det är väl bäst att adoptera
barnens mamma först så den gamla är
säker på att få njuta av makten att se
någon annan kvinna bli så förtvivlad
så hon blir medgörlig och inte kämpar
emot mera, självklart ni får allt som är
mitt, allt blir Ert, men släpp mig sen!

Nej, det går att förändras.

Mamman tillsammans med barnen
kan få gemensam terapi i hemmet...

Men det behövs en särskild bostad.

Som en Hotellsvit...

Och dit bara Polisens personal fick komma.

För Polisen, i min vision säkerhets personal.

Det är med största sannolikhet ett bra alternativ.

Ja, absolut!

Så mycket information.

Ja, när kvinnan blir lyssnad på.

Då pratar barnen spontant och utan rädsla.

Exakt och det är en bra början på frigörelsen.

Från den psykiska makt och dominans som skadat
både barnen och deras mamma, är barnen skadade
kan det bästa för deras terapi vara tillsammans där.

I en svit på ett hotell, som Socialen betalar
och om/när de som utövat misshandeln är
utredda, kan de få bli skyldiga Socialen sen.

Det känns som en väg att gå.

Brott mot en kvinna ska inte leda till övergrepp!

Övergrepp från psykvården?

Därför i min vision så finns det Polis Läkare.

Och Polis daghem och Polis skolor...

"Polis Planet"

Ett rymdskepp syntes på himlen.

Är det det vi ser upp till och önskar så djupt.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2022-06-27 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP