Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den sista resan

 

 

jag skalperar din ångest med ömma ord

grådaskiga, ärliga, smärtsamma

så att jag kan montera din sorg i hjärtat

och få dig att gråta på beställning

göra dig till min livssmittade nickedocka

 

 

endast ängslan och tårar är oförvanskade

i en värld pyntad av bling-bling-lögner

där pressveck och armbågar regerar

och slipsknuten förseglar var mun

som vill lufta en kufisk åsikt

 

 

jag kysser dina rinnande salta drömmar

låter mig stanna upp i ditt svarta Eldorado

hämtar burken med paradistabletter

bryter emballaget och kliver på tåget

vi reser tillsammans nu, älskling

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-28 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP