Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plantage, regn


Drömmar om
natt.

Ett öppet
fönster,

en himmel.

och
ljud.

Sover så
djupt.
På sidan,

det susar
utanför.

Som en
bris

som knorrar sej
över
vatten.

På andra sidan,
en djup
skog

svart och
oupplyst.

Det går
en brant ner

mot en dal där.

En dal,

ett folk. Plantage
regn,

även det
duggar
lätt här

mot fönsterglas,

skapar
små speglar
på marken

av blänk.

Vänder
sej om.

Drar
djupa
andetag.

minutvisaren
går mot

gryning

Soluppgång




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-29 08:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Så har ändå det gått en ljuvlig natt, då luften är sval och går att andas!
2022-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg