Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför

Jag har havet
innanför själen,
i det som fanns
långt innan mig,
som om världen
fallit i glömska
Havet vet mer
om mig än jag,
jag bara följer
vågornas sång
längst därinne,
i början på allt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 86 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-01 21:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar havet
dikten får mej att tänka

havet
2022-07-29

  Gunnar Hilén VIP
För mig blir havet på det här sättet att se det, som en samling kunskap och vetskap, en skön ekvivalent till det omedvetna. Man kan inte göra nånting åt det. Det är en tröst på nåt sätt.
2022-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta