Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrverkeri

Jag följer med blicken, en svala som flyger. Den dansar i vinden som om den inte visste vad som väntar. Likt lekfulla vilda hjärtan så finns där en längtan, en frihet så nära om ändå så långt bort. Det känns så enkelt och jag vilar i skuggan, då en värme av lycka nuddar min bara hud. Det berör mig på djupet, smälter bort all frost. En ny värld har växt till liv. En explosion av alla färger, ett evigt fyrverkeri.




Skapa | Skriva av JacquelineLilja
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-05 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JacquelineLilja