Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på Donners plats i Visby innerstad omkring 120 sekunder efter att polis larmats. Innan ambulansen ens hunnit dit. Jag såg offret med mina ögon, och jag fick på kvällen dödsbeskedet på plats tillsammans med en chockad folksamling. Nedan mina ord.


Donnersdådet, från en som var där

blodkroppar är tyngre än gatudamm

genom livet i rännstenen där en smält kniv sipprar ner

överhettad av livets singlande löv på deras domedag

över alla er




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-06 23:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dikten smärtsam och med respekt.
2022-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP