Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen 2

 

källan som väntat på att bli upptäckt

 

tårar som väntat på förlösning

 

sorg som ville leta sig ut

 

Hem




Fri vers av Nova-Liv
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-08-05 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv