Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt borta, men ändå nära

 

 

 

Det var för oss som solen lyste
och stjärnorna tindrade

när saknaden tynger mitt modershjärta
lyfter jag blicken mot himmelen

och ser dig i solens strålar
och stjärnornas glans

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-07-08 09:50



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert!
Din moderskärlek strålar!
2022-11-26

  Solstrale VIP
Att leva på minnen och skalda om dem är gott, det är en fin sak att kunna!
2022-10-20

  Kajan VIP
En vacker text, om hur en närvaro kan förnimmas .
2022-07-13

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket vacker text om saknaden efter
en älskad människa, men också om alla
ljusa minnen.
2022-07-12

  Niliboy
Ja, vi skådar mot himlen å söker tröst,
2022-07-11

  Sparvögat VIP
Så berörande ord om saknad och att finna ljus i mörkret…
2022-07-10

  Angélica Kloberg VIP
En fantastisk skildring av hur vi alltid bär våra älskade i våra hjärtan! På detta sätt blir de odödliga.
2022-07-10

  Eva Helene VIP
Så fint du skriver om saknaden och om sorgen som du ger ett skimmer av ljus och hopp.
2022-07-09

  M.Eta
Kram
2022-07-09

  Lehva VIP
Vilken fantastiskt berörande text. Fylls av vemod.
2022-07-08

  Kungskobran VIP
Så vackert om saknad
2022-07-08

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
Varma kramar
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP