Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt sånt där ska bort

Skakar av mig dina fingeravtryck
som en påhittad minnesförlust
vrider ur mitt hjärta
på små små kärleksfrön
jag vet inte av vilken sort
men allt sånt där
ska bort




Bunden vers av Solcatt
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-10 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solcatt
Solcatt