Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan ett och noll

Ge mig ett kaos
Som gör det befogat
Att skrika ut min vrede
Över saker som står still
Eller ge mig en lycka
Som gör mig berättigad
Att le hela dagarna
Som jag egentligen vill




Bunden vers av Solcatt
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-07 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solcatt
Solcatt