Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arioso

Jag sprang med blommor över minfält
baddade en panna av is
jag sjöng någon franska sånger
fast jag aldrig sett Paris

Du sa jag var naiv
det var ytligt att se det så
hade du sagt om det på sida nittio
du läste mig bara till sida två

Men himlen blev sakta rosa
den ville vara vacker i natt
något av att se dig gjorde mig lugn
trots att
bakom dina ögon virvlade
Arioso
av Johan Sebastian Bach




Bunden vers av Solcatt
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-07-11 09:53



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den var fin!
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Solcatt
Solcatt