Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds barn och klimatet

En ny tid av inre kärlek råder nu på jorden, det skapar barn som är redo att befattas med alla typer av samhörigheter. Det mänskliga innehav stannar aldrig i styrka utan fortsätter att bedriva detta viktiga arbete med oss alla. Barnen som är denna tids väg mellan mellanrum och nya visioner, i den andliga verkligheten gör oss mera mottagen alla gåvor som Gud har för oss. Det levande minnet som viskas med underbara tankar inom oss livsfröjder, riktas med mera barnatankar och ett levande innehav i Guds enorma nåd. Att ingår i denna verklighet ger oss stabilitet som barn och som Guds arvtagare i alla delar av verkligheten.

Det som fortsätter i denna del av historien kompletteras med en ytlig touch som är Guds närvaro i alla sina barn. Denna verklighet med ordet som grunden i hur vi tilltalas med kärlek, leder minnets alla vakna processer intill och utan att stoppa flödet från den helige ande i vårt byggande av frid. Det sovande öppna möte i vilket barnen sker med kommunicerar med olika grader och det sker med minnets alla viskningar, som fadern gett oss att anamma. Slutet på denna period i detta eviga livsvetande, själva navet i denna eviga vandring med Gud, ger oss stabilitet och en mera säker kommunikationsuppfattning.

Formen i denna vakna personlighet som Guds alla barn åtagit sig att andas, säkerställes med utrymmande flexibla tankar i fotfästet i vårt medvetande. Glöden som andas korrektur och annorlunda tidsvågor i minnet av den nya tiden som födde oss till denna värld. Ett konkret andligt byggande som sker med skinande resor i tidens alla val. Formen i denna evighet lägger oss i för kanten på det som nu barnen i alla evigheter sett närmas med en flexibilitet. Den mäktiga fria tankebanan i Guds evighet ger oss nya fria löften, att vandra med självsäkert syfte på denna och alla kommande dagar på jorden. Ett barnasinne som ligger långt ovan alla tänkta tankar, sitter med minnets alla verser redo att prisa vår himmelska fader.

Vi ger ära och pris i all evighet till vår Gud, det sätter oss vaken att andas friare lovord i detta och alla tider. Meningen med denna atmosfär är ett konkret syfte inom oss, den mera levande drömmen bygger oss med sinnesfrid. Tiden som är över oss kommer att minnas denna fria form av kärlek, som nu preciseras med sinnesfrid och ett löpande andligt liv.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2022-07-17 02:37



Bookmark and Share


  Koloristen
Alla är inte Guds barn.
2022-07-17
  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP