Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya rafflande äventyr!


Kioskvältare

Analklåda i Antibes
Brukshundsrabies i Brunflo
Charlatan i Charlottenburg
Drasutdominans i Drammen
Elöverkänslighet i El Salvador
Fallandesjuka i Falkenberg
Gråsossegråll i Gråträsk
Hallux valgus-relaterade hallucinationer i Hallstahammar Irritationsmoment i Irkutsk
Joddlarduell i Jomala
Kosläppskaos i Korpilombolo
Lösdriverianmälan i Lökom
”Mid century scandinavian furniture”-rea i Midsommarkransen Numismatikerbrist i Nusnäs
Oxeltandlossning i Oxelösund
Post-paltkomatos prestationsångest i Po-deltat Queerteoretikerkonflikt i Queens
Rallylydnad i Ragunda
Snömos i Snösätra
Taskmört i Tasjkent
Usurpator i USA
Vrilöverflöd i Vrigstad
Wasabikonsumtionshysteri i Waterloo
Xenofobi i Xenakis-hyllningsfestivalgrupp
Ylande vind i Ylivieska
Zeke Varg-imitatör i Zeebrugge
Ålagillesorgie i Ålesund
Ärelystnad i Ärla
Öresutjämning i Örkelljunga




Fri vers (Fri form) av Anders L VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-24 18:18



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Vilken rolig, påhittig text! Måste ha tagit en bra stund att komponera:-)
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP