Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Taggtråd och välling


Jag spinner en gloria av taggtråd runt ditt huvud

som får tukta dina kolik- och hungerskrik.

 

Jag fyller din nappflaska med mikrovärmd välling,

som jag preparerat med Rohypnol och tystnad.

 

Du skulle ju ända bara ha varit en fläck på mitt lakan.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-26 19:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värdiga sina pärlor är väl denna dikt och diktare. Då.


2022-07-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att ödsla sådana pärlor voro endast ämnade de som äro värdiga dem.
2022-07-27

    Sefarge VIP
Över gränslandet en
gränsöverskridande
Text som letar sig
som en gräsbrand
in i läsaren!


2022-07-26

  Ulf Carlsson VIP
En kurragömmalek med personliga pronomen i en text som i mig fastnar med sina hullingar i tankar på Människosonens obefläckade avlelse och offerdöd.


2022-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP