Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jobbigt

Det är jobbigt att gå
när det känns som ingen förstår
Men jag fortsätter gå
fast jag känner mig som ett äpple
i en apelsinskål.




Fri vers (Fri form) av Feaa
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-07-29 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feaa