Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medborgarförslag


En drönare och gentleman

Det vore ju
tacknämligt
om drönare
och andra
högpresterande
massförstörelsevapen
kunde uppföra sig mer
gentlemannamässigt,
vara gammaldags artiga,
hålla upp dörrar och dra ut stolar,
välja rätt vin
och alltid ha en komplimang
till hands,
vara hänförande i uniform
på kadettbalen
när de sätter flickhjärtan
och andra civila mål
i brand




Fri vers (Fri form) av Anders L VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-30 10:54



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Prosa!
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders L
Anders L VIP