Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner

Ur de uråldriga själarnas tysta djup
kommer toner som ingen ännu hört,
svindlande melodier om upplevda liv,
om allt som visat sig vara på riktigt
De försvinner lika snabbt som de anas
och bara de som vill höra kan förstå




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 107 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-01 15:37



Bookmark and Share


  Christiano
Spännande, välskriven, djup.. gillar!
2022-08-08

  Peter Vahlersvik
Spännande tankar i en välskriven text..

Tangerar lite en idé jag vänslas med att mänskligheten har ett kollektivt minne gömt i energierna som bygger universum.. :-)
2022-08-03

  Gunnar Hilén VIP
Du gör ett vackert avsteg från havet men går ändå på djupet.
2022-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta