Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gå vidare på mig, jag lägger min kropp och själ för dina fötter att kliva på så att du inte blir smutig av det som jag gett dig, när du går vidare...


Får inget svar



Hur kan det bli så fel?


När du inte pratar med mig



Får inget svar



Bara tystnad



När jag
känner
tänker
tycker


Jag finns alltid där för dig


Utan krav
bara närvaro


Vem finns där för mig?



Får inget svar




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-06 04:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris