Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klockan tickar och jag siktar

De påstår att de är modiga.
När de ser döden i vitögat ber de endast om mer tid.
Du kommer inte få mer tid.
Inte efter vad ni gjorde mot mig.




Skapa | Skriva av UnleashHell98
Läst 126 gånger
Publicerad 2022-08-03 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnleashHell98