Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enda vägen

Döden är något att reflektera.
Något som man bör överväga.
Det är ändå den enda vägen.




Skapa | Skriva av UnleashHell98
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-08-04 06:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frågan är var man hamnar sedan.
Det finns två destinationer att välja på.
2022-08-04
  > Nästa text
< Föregående

UnleashHell98