Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du som slåss mot gastar

Är du rädd så säg du lilla
Slåss mot spöken i hemmets vrå
Putsar svärdet så det skina
där du ensam stå
Det är ju så lätt att slåss mot gastar
Bakom väggar där ingen dig ser
För ett krig emot världen
fast ingen dig ber
Du säger du slåss för andra
fabulerar om rätt och fel
Trampar på den som har mindre
för att få känna dig hel




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-03 09:35



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Hippiedravel.
Sorry men så är det och inget illa ment mot dig eller din övriga poetgärning.

Finns det problem, av vilka slag de månde vara, löses de inte genom att man ler på beställning.
Eller lyssnar på hippieord.
2022-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag slåss mot rasta(-fari).

Det där du skriver är önsketänkande.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP