Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt

Jag bär mig
som en fågelunge
utan svar,
bara med en vilja
att flyga,
jag håller
så lätt jag kan
runt det mjuka,
fjäderlika,
drömmande
som närsomhelst
kan bli verklighet




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-03 17:52



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Din text svävar så fint! Får verkligen känslan av en fågel :)
2022-08-06

  Kungskobran VIP
Rätt som det är lyfter man, fint diktat, gillar
2022-08-04

  Gunnar Hilén VIP
Den kärleksfulla konsten att ta hand om sig själv.
2022-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta