Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Ändlöst tillbaka
med min blick
där den ska vara,
vilande över havet
med världen glömd
och allt jag behöver
i det som bara finns,
böljande i vågor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 95 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-05 15:45



Bookmark and Share


  Christiano
Fridfull känsla av det du skriver här.
2022-08-08

  Kungskobran VIP
Havet är mitt element där vill jag vistas, i morgon ger jag mig ut igen med mina vita segel.
Fint skaldat av dig.
2022-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om havets och vågornas positiva inverkan.
2022-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta