Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kadmium lasarettet


Tarantula på torpet
Den suicidala Sprutan har hängt sig i indigo grenarnas lemmar, stackars Rufus Bläck som sitter av sitt rus på Kafeteria Le fleur.

Le monte’s nyheter: Tebjudning med opiumtinktur!

Anders vilar i bibliotekets kopparfärgade fåtölj, korsade ben. Klädd i Kattskinns ekipager med en Rävprickig pillerburk klistrad vid höften. Anders är aggregatsfull å spretig av amfetaminet Mors välling innehöll. Han läser testamentet på grekiska å latin.




Fri vers (Prosapoesi) av Alberta #3
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-08-07 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar.
En stämning. Bohemer och gynnare. Rus och bakrus.

2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3