Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Surrealisten Mr Jones

Otiums ampère måste ifrågasättas a priori bad ateisten innan han dök ner i folkpoolen, tysk-österrikiska ebolavirus sprider sig mellan antroposofiska herdar! Men det är garanti att dom uthärdar!

Förresten mamma, kan du bedriva en ännu flådigare livsstil. Det kommer nämligen behövas, Mr. Jones kommer bo i mitt attefallshus å hans vällingflaska är dubbelturbo!
Mamma Ingrids inköpslista: Amfetamin, havre å mjök!

(Brev till Mr. Jones)
Morsning Jones!
Idag bemöttes jag av Parasiter i kattmatsformat! Alltmer glider dom förbi på cylinderformade allvetare å glas-kalejdoskopiska språkrör! I pyroklastiska hatbrev missbrukar dom deras så kallade ”akademiska slips”, ni hänger er väl pålästa ryggrad som halsduk!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Alberta #3
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-08 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3