Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hednisk somniferum

En pittoresk abbot bearbetar gårdagens livade maskerad, han kysste domedagsprofetior å smekte abdomen å applåderade en eloge!

En dygdelös hemisfär för sinnesretade ungdomar, eftersom deras föda å möda ligger i risk för åderbråck. Protesterade de hundrafemtioåriga paret!

Snilleblixt! ropar den arabiska prinsen. Han syftade på sjakalernas sjörivna sjalar, den ökenråttor från timjans ögon har stickat!
Visst har dom gjort de!
Men de kan inte sy, där viner kompassen till drägligare djungler av eukalyptusbröder å mahognyfärgade gräsplättar!




Fri vers (Prosapoesi) av Alberta #3
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-07 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alberta #3
Alberta #3