Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vapen

Förundrad ser du ner på dina händer 

Blodiga

Medan mina förblivit rena

Ty ditt vapen i livet är en kniv 

Medan jag slåss med orden

 

De vapen vi väljer i livet 

Påverkar vad vi lämnar efter oss

 

Ty den som väljer att slåss med kniv

Kommer alltid lämna någon skadad

Efter sig

 

Men väljer man orden som vapen

Har man makten att både

Skada och läka människor 

 

Så välj ditt vapen i  livet med 

Omsorg 

 

Ty valet Kommer avgöra 

Om du har makten att 

Såra eller läka 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2022-08-08 06:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vikten att välja sina ord som kan hjälpa eller stjälpa.
2022-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP