Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varligt

Han smekte henne
över framtiden
med varliga händer
som inte ville störa,
bara andas lätt
som en havsbris
genom hennes värld




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 99 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-08-10 13:41



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Mmmmm
2022-08-11

    ej medlem längre
Hela är väldigt härlig, men de två första två raderna är ljuvliga!
2022-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta