Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Petra satt i en bar och bar sig åt. Oddvar bär på en bok i bärtider. Bilden är tagen i stadsdelen Herrhagen i den lilla men utmärkta staden Karlstad, en 'stor fisk' i klart vatten i Värmland. Som du ser är den helt tagen 2009.


Lek med ord skapar mera skapande





Stundom läser Olga en bok
om hur en blir en tok
det är bara att bli kåt
på att bada och då bli våt

Beatrice förälskad blir i en Peter
oavsett vad andra heter
hennes kusin Matilda
föredrar äventyr i det mer vilda

Veronika försätter duk i färg
hon målar med must o märg
Tomas på asfalten kring cyklar
hans vänner leker och gycklar








o




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2022-08-12 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP