Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tihi ibland kan man inte låta bli att tjuvlyssna…


Vad ska man göra

Vad ska man göra
Jahaja visst
Det vet ju alla
Klara av det där
Ja precis… jaja så kan det gå
Jag hade stått på en buss där borta
Jaa
Nä men det gick jättebra
Jaha jaa jaa
Alla var det ju
Planerade
Ja just det, just det

Ja
Det ska man göra
Det är lugnast
Ja nämen, det var ju
Ja
Ja jättebra
Annars kan dom ju vara lite sådär…
Ja ja
Nä precis
Bara så att du vet
Ja
Ja
Ja, ja
Ja det förstår ja
Ja… nämen det är ju speciellt
Jaha men då ska du gå och vila klart
Ja kände bara att
Ja hälsa
Ja, vad gulligt
Sköt om dig
Ja
Ja
Ha det så bra
Hej då, hejdå












Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jane S VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-12 15:27



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Snyggt gestaltad resa på bussen, spårvagnen, tunnelbanan.
All vår erfarenhet är fragmenterad.

2022-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Var planen inte lysande så gick den inte i lås.
2022-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP