Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så synd att det alltid faller på målsnöret.


Undra hur de nya ska sysselsätta sig?

Vi kommer göra likadant mot er som
vi gjorde mot han på polishögskolan.

Så det var ett upplägg?

Vem är det som säger dessa ord?

Barn till prostituerade, som får skydd av poliser?

Som kan göra som de vill i samhället,
de som alltid kommer undan, så synd
det faller på målsnöret, lämnar ni nu?

Jag har slutat räkna alla de som
kommit och gått i detta olagliga.

Det kunde blivit ett avslut men så kommer
det där, poliser har haft sex med någon där
och genast, utpressning

Kan inte alla polismän som haft sex med någon
utanför polismyndighetens väggar, samla ihop..

så många namn som möjligt, skydda inte uppgifter
och årtal för att kartlägga den här säkerhetsrisken?.

Så kanske min fångenskap snart äntligen är över!

Och det är så viktigt, att polismän kan ha sex ibland.

Eller vad tycker regeringen?

Min fritidsby idé behöver ett tillstånd
för det heter "sex får ni ha på fritiden"
och många kvinnor vill gärna ha barn
självständigt, ihop med en polisman..?

Den här texten är urdålig för jag är så trött!

Kan dom aldrig bli klara i lght, ovanpå mig, någon?

Vad är Polis horor för något?

Rädda mig, från detta elände, vem bryr sig?


(Inget menat till verkliga poliser eller horor)

Så mycket klarläggning som gjorts idag i film idén.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-14 03:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP