Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ursprung

Jag kom från havet
de där dagarna
längs stranden
där vågorna slog
sina klockslag
från en annan tid
där jag redan varit
Med ursprunget
inom mig fanns jag
mer än något annat
och min enda blick
lyste klar som solen
medan hela havet
fortsatte att glittra




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 92 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-08-14 20:11



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Havet, det enda rätta måttet på horisonten, det enda eviga bruset av evigt vågskvalp. Tidlöshetens vagga kanske, möjligen, känns så när man läser av dig.

Vackert, tidlöst skönt. Och sårbart på ett fint ömtåligt sätt.
2022-10-04

  Kungskobran VIP
Vi kommer alla från havet
Fint diktat
2022-08-15

  Gunnar Hilén VIP
Tidlösheten upplevd av ett glittrande psyke.
2022-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta