Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Konklusion


Den digitala är nog också bra
Men det är ändå ”den konkreta”
jag vill ha

En pinfärsk avisa i min hand
Som doftar av trycksvärta ibland

På väg in igen för att avnjuta den

Och fastän den digitala
nog också är bra
Så är det nog ändå
”den mer konkreta” jag väljer
och vill ha




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-16 08:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Digital är inte samma sak
2022-08-16

  Kungskobran VIP
Ingenting kan ersätta lukten och prasslet från en färsk morgontidning sen får miljöknuttarna säga vad dom vill
2022-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP